Menu Sluit menu
7 October 2020

Onze toren, ons podium

Mechelen Feest
Submit your own story
Share:

Acht artiesten beklommen de 97 meter hoge Sint-Romboutstoren om er letterlijk voor alle Mechelaars een concert te spelen!

Het laatste torenconcert is een knallende dj-set van Radio Botanique! Ze speelden de afgelopen jaren al verschillende keren op Parkpop en stonden vorig jaar als afsluiter op Maanrock. Speciaal voor jou draaien ze de beste muziek vanop 97 meter hoogte!

Radio Botanique is een geoliede jukebox die alle muziekstijlen naadloos aan mekaar mixt: van Macklemore tot de Spice Girls, van Dimitri Vegas tot Nirvana, van Elvis tot Red Zebra, van Chic tot Beyoncé, van Jimmy Frey tot Billie Eilish. Als drie werkpaarden krijgt het dj-trio van Radio Botanique elk publiek aan het dansen, springen en het zingen dankzij een eclectische platenkeuze, dolle jingles, scherpe bindteksten, bizarre rekwisieten en debiele dansjes. 

Zelf eens ervaren wat het is om 97 meter hoog te staan? Tijdens de zomer krijg je 25% korting op het standaardtarief van een torenticket (geldig t.e.m. 31.08)! Mechelaars krijgen altijd 50% korting op het standaardtarief. Reserveer je tickets via visit.mechelen.be/toren.

#